Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/helleshelseraad.dk/public_html/apps/controllers/router.php on line 8
Om Helle
01

Om Helle

Jeg er registreret alternativ behandler og FDZ zoneterapeut. Jeg kan tilbyde både zoneterapi, massage, akupunktur og laserbehandling. Derudover rådgiver jeg i naturmedicin og homøopati.

Jeg er født i 1960 og uddannet kontorassistent med merkonom i regnskab. Har arbejdet mange år som bogholder.

Jeg bor sammen med Kai, vi har tilsammen 5 piger.  Vi har et lille landsted med heste og katte.

Interessen for naturmedicin har altid været der. I 1999 startede jeg med at læse til zoneterapeut.  Så fortsatte jeg med at uddanne mig til massør. Ved Eckhard Bick har jeg lært at bruge øret til akupunktur. 

I 2003 fandt jeg et billigt baggårdslokale inde i byen, som jeg lejede mig ind i. Siden har der været "tryk" på, jeg har trykket massevis af fødder, og på den måde fået en god erfaring med, hvad zoneterapi kan.

Jeg begyndte at interessere mig mere for, hvad akupunktur kan bruges til. Min fars dårlige øjne fik mig til at tage kontakt til John Boel, som lærte mig at bruge nåle mod dårlig syn, samtidig fik jeg lært at behandle rygsmerter, frossen skulder, tennis- eller golfalbue, seneskedehindebetændelse og hælspore m.m.

I 2008 flyttede jeg min klinik hjem i den ene ende af stuehuset, med egen indgang i gavlen. Her arbejder jeg fuldtids som alternativ behandler, og beskæftiger mig med det, jeg virkelig brænder for, jeg ønsker at hjælpe mennesker, når de har det dårligt.

Jeg har gode erfaring med at rådgive og vejlede stress ramte, og netop her kan dråber og nåle rette op på et nedbrudt system, mod søvnløshed, tankemylder, støjfølsom, energimanglen, humørsvingerne og manglende selvtillid. 

Jeg har som rådgiver indenfor homøopati hos Alma samlet god viden omkring brugen af homøopatiske lægemidler. Jeg har derefter uddannet mig som veterinær homøopatisk rådgiver til dyr, hest, hund og kat.

Bachs blomsterterapi er god til følelsesmæssige ubalancer, som har været der før sygdommen startede. Jeg blander gerne en flaske til dig, hvis du har det svært følelsesmæssigt. Med Bachs blomsterterapi føler jeg, vi når langt på en meget blid måde.

Det er min baggrund for at give dig som kunde en god behandling og oftest hjælper samtale alene, andre gange bruger jeg, efter aftale med dig, de andre former for behandling.