01

Om Helle

Jeg er registreret alternativ behandler og zoneterapeut. Jeg kan tilbyde zoneterapi, fodlæsning, massage, akupunktur og laserbehandling. Derudover rådgiver jeg i naturmedicin og homøopati.

Jeg er født i 1960 og uddannet kontorassistent med merkonom i regnskab. Har arbejdet mange år som bogholder.

Jeg bor sammen med Kai, vi har tilsammen 5 piger.  Vi har et lille landsted med heste og katte.

Interessen for naturmedicin har altid været der. I 1999 startede jeg med at læse til zoneterapeut.  Så fortsatte jeg med at uddanne mig til massør. Ved Eckhard Bick og Lars Kjeldal har jeg lært at bruge øret til akupunktur. 

I 2003 fandt jeg et billigt baggårdslokale inde i byen, som jeg lejede mig ind i. Siden har der været "tryk" på, jeg har trykket massevis af fødder, og på den måde fået en god erfaring med, hvad zoneterapi kan.

Jeg begyndte at interessere mig mere for, hvad akupunktur kan bruges til. Min fars dårlige øjne fik mig til at tage kontakt til John Boel, som lærte mig at bruge nåle mod dårlig syn, samtidig fik jeg lært at behandle rygsmerter, frossen skulder, tennis- eller golfalbue, seneskedehindebetændelse og hælspore m.m.

I 2008 flyttede jeg min klinik hjem i den ene ende af stuehuset, med egen indgang i gavlen. Her arbejder jeg fuldtids som alternativ behandler, og beskæftiger mig med det, jeg virkelig brænder for, jeg ønsker at hjælpe mennesker, når de har det dårligt.

Jeg har gode erfaring med at rådgive og vejlede stress ramte, og netop her kan dråber og nåle rette op på et nedbrudt system, mod søvnløshed, tankemylder, støjfølsom, energimanglen, humørsvingerne og manglende selvtillid. 

Jeg har som rådgiver indenfor homøopati hos Alma gennem 10 år samlet god viden omkring brugen af homøopatiske lægemidler. Jeg har derefter uddannet mig som veterinær homøopatisk rådgiver til dyr, hest, hund og kat.

Bachs blomsterterapi er god til følelsesmæssige ubalancer, som har været der før sygdommen startede. Jeg blander gerne en flaske til dig, hvis du har det svært følelsesmæssigt. Med Bachs blomsterterapi føler jeg, vi når langt på en meget blid måde.

Det er min baggrund for at give dig som kunde en god behandling og oftest hjælper samtale alene, andre gange bruger jeg, efter aftale med dig, de andre former for behandling. 

Det sidste nye skud på min udvikling indenfor det alternative er fodlæsning og for at gøre det endnu mere interessant bruger jeg tillige en blindtegning af en af dine fødder, til at tolke der hvor du står her og nu.
Fodlæsning er nyt i Danmark og på oversiden af foden ser jeg det som alle andre mennesker ser når de lærer dig at kende, under foden, altså fodsålen ses hvordan du har levet dit liv og om du er på rette vej i livet og hvordan du evt. kan nå derhen vil jeg gerne komme med mit bud på. Fodlæsning kan sagtens kombineres med de andre behandligsformer jeg kan, vælg en fodlæsning og evt. en homøopatisk vejledning.
Du får en behandling plan med hjem, du vil ikke fortryde dit valg og vil føle dig opløfte, når du forlader mine behandlinger.