Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/helleshelseraad.dk/public_html/apps/controllers/router.php on line 8
Zoneterapi
01

Zoneterapi

Måske er du skeptisk overfor zoneterapi og synes det lyder spooky, eller måske er du er en af dem der allerede har fundet ud af hvordan det virker, fordi du har mærket det på din egen krop.

Dine fødder er et landkort over din krop og på dem laver jeg en energimåling og tilfører energi hvor der mangler og fjerne hvis der er for meget, på den måde kommer din krop i en god balance, det er den mest naturlige måde at bede kroppen om selvhelbredelse.

Jeg bliver opsøgt af en eller flere grunde, og jeg påtager gerne opgaven at støtte dig og din krop. Derfor er det vigtigt at kende din forhistorie og planlægge en behandling så din krop igen kommer i balance.  

Alt efter hvad du kommer med skal du regne med en hvis tid til at komme ovenpå, hvis du i år har haft en ting du gerne vil have væk, så regn med at det vil tage samme antal måneder  at få sygdommen til at slippe. 

Jeg har gode erfaringer med:

Immunforsvaret: Svært ved at komme ovenpå efter influenza, bihulebetændelse, gentagne halsproblemer.

Zoneterapi til børn: Spædbørnskolik, søvnbesvær, øreproblemer, mavesmerter, hovedpine, vokseværk, børnesår, falsk strubehoste m.m. 

Led- og muskelsmerter: Ryg, skulder, knæ, albue, ankel m.m.

Jeg er registreret alternativ behandler og FDZ zoneterapeut, og du får tilskud fra Danmark, nogle sundhedsforsikringer giver bevilling til zoneterapi.

 

Zoneterapi til mor og barn.
Jeg giver zonetereapi til alle aldersgrupper, du kan hvis du lige har født bestille tid til mor og barn behandling, hvor jeg gennemgår baby for skævheder og skader, giver en behandling på ca. 10 minutter og derefter er det dig der får en behandling på ca. 20-25 minutter, der er sat god tid af til snak og i får gode råd med hjem og 2 hæfter som hedder: Naturlig hjælp til børn og  graviditet, fødsel og spædbørn.