01

Zoneterapi

Dine fødder er et landkort over din krop og jeg laver en energimåling og tilfører energi. hvor der mangler og fjerner energi, hvis der er for meget, på den måde kommer din krop i en god balance, det er den mest naturlige måde at bede kroppen om selvhelbredelse.

Det er vigtigt at kende din forhistorie og jeg planlægger en behandling, så din krop kommer i balance.  

Alt efter hvad du kommer med, skal du regne med en hvis tid til at komme ovenpå, regn med samme antal i måneder som du i år har haft sygdommen.

Men allerede efter 3 gange er der mange der føler sig klar til at gå over på vedligeholdelsesbehandling, det vil sige hver 4-6 uge.

Jeg har gode erfaringer med:

Immunforsvaret: Svært ved at komme ovenpå efter influenza, bihulebetændelse, gentagne halsproblemer.

Zoneterapi til børn: Spædbørnskolik, søvnbesvær, øreproblemer, mavesmerter, hovedpine, vokseværk, børnesår, falsk strubehoste m.m. 

Led- og muskelsmerter: Ryg, skulder, knæ, albue, ankel m.m.

 

Klar til fødsel.

Har du lyst til at forkæle dig selv med en behandling som vil gøre dig klar til fødsel.

Zoneterapi til mor og barn.
Jeg giver zonetereapi til alle aldersgrupper, du kan hvis du lige har født, bestille tid til mor og barn behandling, hvor jeg gennemgår baby for ubalancer, hvilket tager ca. 10 minutter og derefter er det dig der får en behandling på ca. 20-25 minutter, der er sat god tid af til snak og i får gode råd med hjem og 2 hæfter om homøopati, som hedder: Naturlig hjælp til børn og graviditet, fødsel og spædbørn. 

Jeg er registreret alternativ behandler og FDZ zoneterapeut, og du får tilskud fra Danmark, nogle sundhedsforsikringer giver bevilling til zoneterapi.