Har du brug for støtte til vægttab? Ønsker du hjælp til at fjerne sukkertrang? Så prøv øreakupunktur.

Behandlingen foregår som minimum over 3 gange og hvis du synes det går fint, kan du tilkøbe flere behandlinger. Det handler om en god start, hvor sukkertrangen fjernes med øreakupunktur. Dine spisevaner skal lægges om, det ved du jo allerede.

Gennem samtale finder jeg ud af hvordan jeg bedst kan hjælpe dig til en periode hvor du opnår et vægttab, vi kan evt. støtte dig yderligere med Bach blomstermedicin og nogle homøopatiske dråber der sætter gang i en træg forbrænding.

Måske skal du slanke dig efter barnefødsel, overgangsalder, stressede arbejdsperioder hvor kosten har været mindre god og du har muligvis manglet overskud til at ændre det og dyrke motion nok. Inden en slankekur er det vigtigt at udrensningsorganerne som lever og nyre fungerer optimalt, samt at der er balance i dit hormonsystem.

Energi og overskudet kommer gradvis tilbage og du kommer i en bedre form.

Den behandling jeg tilbyder kan bruges til mænd, kvinder, piger og drenge ud anset alder og vægt. Du kan gå ved mig så længe du har lyst og jeg vil yde den den ønskede støtte.

Nålene eller ørefrøene jeg sætter i dine øre skal jævnlig skiftet og sættes i på ny, så kroppen får impuls om at samarbejde med dine tanker og ønsker. 

Ring og få en uforpligtende samtale på 29 44 43 03, og det bedste for dig vil være, at du fastsætter en dato, hvor du vil starte.