01

VetCur

Jeg er uddannet veterinær- og homøopatisk rådgiver og har de seneste par år arbejdet med dyr. Især heste har været i fokus men nu inkluderes også hunde, katte og andre kæledyr.

Ved at se på sit dyrs foder, altså de byggesten man tilfører sit dyrs krop, kan man vurdere, om det får den tilstrækkelige ernæring til at opretholde et godt og sundt liv. I min praksis anbefaler jeg ofte produkter fra VetCur Biotecs holistiske dyrefoder-sortiment, som spænder over bl.a. fuldfoder til hunde og katte til en bred vifte af tilskudsprodukter til disse samt heste. Tilskudsprodukterne til heste og hunde er alle baseret på en økologisk rapsolie tilført en helt unik urteblanding bestående af aktive planteingredienser, der alle spiller sammen som musikere i et orkester, og får skabt en fantastisk synergieffekt. Størstedelen af VetCurs produkter har til formål at give næring til en eller flere specifikke funktioner i kroppen, især immunsystemet, således at de naturlige processer bliver understøttet.
Nødvendigheden i at give ekstra næring til dyrene i form af plantenæringsstoffer er opstået på baggrund af, at vores kæledyr ikke længere har den samme grundlæggende adgang til naturen og de næringsstoffer, de oprindeligt var tiltænkt. I lyset af dette har jeg erfaret, at mange livsstilssygdomme er stigende forekommende hos vores dyr. Disse problemer rangerer fra allergier, autoimmune lidelser som gigt til cancer. For specielt heste er det tilmed og tiltagende forfangenhed, muk og gentagende virusinfektioner, der står på dagsordenen. Hos katte ser jeg især mange tilfælde af fordøjelses- og tandkødsproblemer. Hos hunde er loppeallergien en stor plage.

Jeg kan træffes pr. telefon på alle hverdage.

Kommentarer

    Skriv din kommentar


    Tilbage til oversigten