01

Rosen

 

Rosen kan udvikle sig i løbet af meget kort tid, der kommer en flammende rød hævelse af ansigtet eller på et ben.  Det fremkalder en intens smerte.

Rosen – er en infektion – betændelse – med en bestemt type streptokokker. Bakterierne kommer ind gennem bittesmå rifter eller skrammer i huden.

Lægen behandler det med store mængder penicillin, penicillin får hævelsen væk, men der er en stor risiko for at det kommer igen. 

 

Rosen kan forebygges med naturmedicin, det er vigtigt at behandle de hudområder, hvor det kan komme igen, med morgenfruesalve og med dråber kan man
styrke immunforsvaret, så immunforsvaret kan bekæmpe de bakterier, der er i huden, som kan lave rødme og infektion.

Fordøjelsen er ofte kommet i ubalance efter penicillin behandlingen og det har jeg gode råd til, hvad man kan gøre for at genoprette den naturlige balance.

Ring og hør nærmere om hvordan.

Kommentarer

 • susanne k Rasmussen

  Hej

  Jeg har haft rosen v balle 3 gange op på kur

  Hvad kan jeg gøre????

   

  Hej Susanne,
  Du er velkommen til at bestille en konsultation hos mig på: https://system.easypractice.net/book/helles-helseraad#choose-service

  Jeg har god erfaring med at gå til bunds i problematikken rosen, dels med akut behandling og en forebyggende behandling og naturligvis skal du gøre lægens anbefalinger færdig, men du kan sagtens gøre begge dele med et fint resultat.

  God bedring og jeg håber jeg får mulighed for at tale med dig:)

  Med venlig hilsen
  Helle 

Skriv din kommentar


Tilbage til oversigten