01

Hvad siger kunderne om Helles Helseråd

Klik på overskriftet: Hvad siger kunderne om Helles Helseråd. Her kan du læse anmeldelser fra mine kunder...

Du er meget velkommen til at komme med en kommentar i feltet.

Anmeldelser:

Kan varmt anbefale en fodlæsning hos Helle. Hun er virkelig dygtig og det var en berigende oplevelse . Janni Larsen

 

Helle er bare helt speciel. Irene Lilja Nielsen

 

Jeg kan på det aller varmeste anbefale at få behandling hos Helle.

Jeg har i forbindelse med min graviditet flere gange fået zoneterapi hos Helle bl.a. mod kvalme og hududslæt. Alle gange med stor effekt.

Senest har jeg fået zoneterapi mod bækkensmerter, ondt i hofter og generelt ømhed i tredje trimester i min graviditet. Jeg fik kun en behandling mod dette før jeg mærkede effekt. Fra at jeg kun kunne gå korte ture uden at få ondt i bækkenet, kan jeg nu gå dagligt omkring 5-6 km og sover bedre om natten. Camilla Ceciele Carstens

 

Helle har hjulpet mig med allergi. Jeg har været meget hårdt ramt, fra marts til september. Efter jeg har fået et par behandlinger, og Høron dråber. Så mærker jeg ikke mere til det. Efterfølgende får jeg et par behandlinger resten af sæsonen. Jeg kan kun anbefale Helle. Klaus Lindrum

 

Jeg kan varmt anbefale Helles hjælp i forbindelse med Bihulebetændelse.

Desuden har Helle styr på Bachs blomstermedicin, som har hjulpet mine drenge. Vi bruger det engang i mellem, når vi synes vi skal have balance i systemet igen.

Her til sidst har Helle hjulpet med med en slemt brækket fod efter at have haft en hest hoppende og stående - kun på bagbenene - på min ene fod. I starten fik jeg kun laser og nogle homeopatiskedråber. Nu er jeg kommet over til også at få Zoneterapi.

Efter i næsten 3 uger at have haft så ondt som da den brækkede (godt 3 mdr) har jeg i dag fået behandling og den kan næsten ikke mærkes. TUSINDE TAK for det. De stærke smerter startede igen, da jeg måtte begynde at gå på den igen med sko på. Helle Heede

 

Helle er en fantastisk behandler indenfor både homøopati, massage, zoneterapi og akupunktur. Merethe Juul

 

Tak Helle for behandling i går, min skulder har det fantastisk i dag. Mette Sørensen

 

Kan varmt anbefale Helle Jensen hvis du har brug for råd eller behandling. Helle er et skønt og hjertevarmt menneske der tager kærlig vare på dig. Du er i kyndige hænder. Hun er yderest kompetent og meget professionel. . Karina Jelsdal

 

 

Kommentarer

 • Eva Faurschou

  Vi er nu kommet hos Helle jævnligt igennem et par år, og vi kan kun give Helle den allerbedste og varmeste anbefaling.

  Helle tryller med sine hænder, og hun har hos os fået styr på fx forstoppelse, ødemer, hovedpiner og nakke/rygsmerter. "Mangel på energi" eller stres er heller ikke et problem for Helle at få ændret på.

  I det hele taget formår Helle med sine magiske hænder, fantastiske væsen og skønne humør at få styr på både krop og sjæl.

   

  Eva Faurschou

 • Kan varmt anbefale Helle`s behandlinger.
  Det har været rigtig hårdt for kroppen og starte efter nedlukningen. Med en øm lænd og et korsben der driller. Så kom jeg i Helles hænder med lidt massage, zoneterapi og nåle i øret. Og hold da op jeg har haft det godt siden.

Skriv din kommentar


Tilbage til oversigten