Som Zoneterapeut fandt jeg ret hurtigt ud af, at der nogle gange skal mere til end blot zoneterapi. 

Jeg startede med at bruge Allergicas dråber, som hjalp et langt stykke hen ad vejen, men manglede mere til det psykiske og fandt frem til at Bachs Blomster dråber behandler det, som andre behandlinger lukker op for. Jeg vil ikke efterlade dig med et stort åbent sår.

Det var en stor verden, der åbnede sig for mig og Bachs blomster remedier har siden været min tro følgesvend og jeg bruger dråberne, når der er behov for dem. 

De er til helt normale følelsesmæssige problemer, blandt børn, unge og voksne. Dyr især hunde og heste har stor gavn af dråberne, de kan også komme i ubalance, blive stresset og urolige.

I klinikken har jeg en smuk trææske med de 38 Bachs Blomsterremedier, som er lavet af vilde ugiftige blomster.

Hvert remedie er som en specifik nøgle, der kan bringe den konkrete negative følelse i balance. 

Tit er følelser som et garnnøgle med flere ender, og trækkes der i en, da kommer vi til at røre ved en anden tråd og garnet er filtret helt sammen og svært at løsne op, låst fast i en knude. 

Hvis vi mennesker er låst i vores følelser af den ene eller anden årsag, kan Bachs blomster medicin hjælpe med at løsne det op og på den måde give en bedre indre balance. 

Dr. Bachs teori er, at negative tanker og følelser i vores sind er årsagen til sygdom. Han blev kun 50 år og helligede sit liv til at finde frem til de 38 blomsterremedier. Han startede som læge, kirurg, patolog og bakteriolog, og forskede i immunologi og dermed vaccinationer. Senere satte han sig for at finde planter, som kunne hjælpe på det følelsesmæssige plan, derfra udviklede han blomster terapien. 

Hans hus er museum i dag og ligger i nærheden af Oxford, England. Huset er omgivet af en smuk have, hvor mange af blomsterne stadig findes. Der er en hel bestemt opskrift for, hvornår de skal plukkes og hvordan de skal behandles for at blive til den helt rigtige modertinktur.

Sådan foregår det i min klinik:

Kom som du er og vi taler om dine følelsesmæssige udfordringer og jeg vil stille ind på, hvad du har behov for af Bachs remedierne. Hvis det er dit lille barn eller dyr foregår det på samme måde.

Børn som kommer hos mig og kan tale om deres udfordring, behandler jeg ud fra det de fortæller mig, som forældre må du gerne supplere og jeg anbefaler, vi skriver sammen om det inde i terapeutbooking. Men barnets egne ord vægter mest i den behandlingsform jeg vælger, de ved selv bedst, tænker jeg.

Ud af de 38 små flasker i trææsken vælger vi optil 7 flasker. Jeg laver en flaske til dig ud fra de udvalgte remedier og
du får en behandlerflaske med hjem, som du skal tage 4 dråber af 4 gange dagligt.

Bachs Blomsterterapi er et forløb og oftest ses vi en gang om måneden, måske oftere hvis vi har koblet zoneterapi på.
Når flasken er tom, kan vi tale om hvordan det går og evt. sætte en ny flaske på og jeg vil vurdere hvilke remedier, vi bruger til at komme i bedre indre balance.

Diplom