Jeg har meget fokus på allergi og jeg vil her nævne de mest almindelige former, høfeber, astma, eksem, nældefeber, insektallergi og fødevareallergi.

Jeg tilbyder behandling med øreakupunktur og jeg sammensætter en homøopatisk behandling bestående af dråber, der dagligt skal indtages 3 gange.

Jeg vil følge dig over en periode og står klar til at hjælpe dig, så du får et bedre liv med din allergi.

Høfeber

Den mest kendte er Høfeber, som udløses af pollen fra træer, græs, dyrehår og støvmider. Jeg anbefaler altid grundmiddel Høron fra Allergica,
fordi de dråber hjælper slimhinderne til at blive stærke, den indeholder bl.a. hjertefrø som stimulerer dine binyrer til at producere mere binyrebarkhormon.
Pollen er ikke farlig for kroppen, men hvis slimhenderne i øjne, næse og lunger er for svage, kan der opstå nysen, øjne der løber i vand og astmatisk hoste. 
Jeg sammensætter en løsning til dig og de symptomer du har.

Imens vi snakker tilbyder jeg dig nåle i ørerne, som er med til at lette din allergi. 

Vi kan aftale en desensibiliseringsbehandling, det vil sige at vi gradvis vender din krop til at kunne tåle pollen, græs, dyrehår eller støvmider.
Behandlingen tager 3 måneder og produktet hedder Quattroplex. 

Astma

Akutte astma anfald kan kræve lægebehandling, og man bør aldrig ophøre med lægemedicin uden samråd med lægen.
Som grundmiddel kan der behandles med Høron, hvis astamen kommer ved indånding af pollen, dyrehår eller støvmider

Hvis astmaen ikke er der hele tiden, men kommer i forbindelse med infektioner, så findes der råd for det, det handler om at styrke
immunforsvaret så infektioner undgåes, og at gribe inden med immunforsvarsstyrkende dråber, når kroppen viser tegn på forkølelse.

Øreakupunktur og en sammensat løsning med homøopatiske dråber er et godt valg

Eksem

Der findes mange typer eksem, men grundbehandling er at fremme de organer, der skal lave bedre udrensning, det kan gøres med øreakupunktur 
og homøopatiske dråber.
Astma eksem, som ses tydeligt hos børn, kan behandles væk allerede i deres barndom, til børn findes en mild udgave af dråber og til 
voksne anbefaler jeg en kur med renoron og heparon, men kontakt mig gerne for vejledning og hvad der yderligere kan gøre,
eksem ses som rødme og hævelse af huden, huden kan slå revner og der findes væsende eksem, de behandles dog ikke ens,
der skal nemlig vælges et middel mere afhængig af eksemens udseende.

Soleksem

Hvis man rammes af soleksem, er det huden som ikke kan optage solens lys, samt nyre/binyrer og leveren der ikke gør sit arbejde godt nok.
Det er altid godt at forebygge med Helioron 1-2 måneder før solen for alvor bliver stærk, husk stadig at smøre med solcreme.

Nældefeber

Nældefeber kan komme meget pludseligt, med hævelse og rødme, måske ser det ud som om man har været i nærheden af en brændenælde, det kan behandles med apisinum, biron og calcium comp. for at dulme plamagerne væk. Det kan være svært at sige hvad det kommer af, noget man har spist, noget man har haft kontakt med eller blot tryk bestemte steder.

Insektallergi

Opleves der voldsomme reaktioner efter insektstik, som problemer med vejrtrækning, hjertebanken og kraftige hævelser, så skal lægen kontaktes.
Hvis du oplever at være allergisk overfor mygstik, hvepse- eller bistik, så kan homøopatiske dråber hjælpe dig.

Biron kan du komme direkte på stedet, hvor du er blevet stukket. Inden sæsonen for insektstik kan du lade dig behandle med homøopati for at undgå de allergiske hævelser. Kontakt mig så skal jeg sætte det i gang for dig.

Fødevareallergi

Der findes krydsallergi, hvis man er allergisk overfor birkepollen og hassel kan der være krydsallergi overfor nødder. 
Er der tale om en allergi nede i maven er det er en god idé at styrke fordøjelsen og leveren med heparon og især det homøopatiske kobber har vist sig at være beroligende.

Jeg vil gerne hjælpe med at rette dit system op, så du kommer til at kunne tåle lidt af det du er allergisk overfor.